Necesito un poco d ayuda con esto - Foro
¡¡¡Nos cambiamos a nuestro nuevo sitio!!!! NEW URL:

http://prodandromeda.ucoz.com/
[ Mensajes nuevos · Participantes · Reglas del foro · Búsqueda · RSS ]
Página 1 de 11
Foro » Creaciones de los usuarios » Tutoriales y Preguntas » Necesito un poco d ayuda con esto (please)
Necesito un poco d ayuda con esto
JAPX Fecha: Miercoles, 15-Abril-2009, 23:59 | Message # 1
Knightman
Grupo: Usuario
Mensajes: 271
Reputacion: 11
Status: Desconectado / Offline
smile Alguien sabe porque me pasa esto en mi mugen estaba jugando en modo traning y me salen los chars asi no se porque :











Message edited by JAPX - Jueves, 16-Abril-2009, 00:04
 
megamugenteam Fecha: Jueves, 16-Abril-2009, 20:54 | Message # 2
Admin
Grupo: Administrador
Mensajes: 1769
Reputacion: 114
Status: Desconectado / Offline
jamas me ha pasado...



 
sacgmaster12 Fecha: Martes, 12-Mayo-2009, 13:34 | Message # 3
Pharaohman
Grupo: Usuario
Mensajes: 133
Reputacion: 13
Status: Desconectado / Offline
wow, que raro, ami nunca me abia pasado antes surprised





 
GCN Fecha: Miercoles, 13-Mayo-2009, 19:00 | Message # 4
Quickman
Grupo: Usuario
Mensajes: 29
Reputacion: 11
Status: Desconectado / Offline
surprised Souds interesting... Send these chars to my mail (kcn_wc_baha@yahoo.com.br), or put the link to download them here, I'll check it for you if you still have this problem. If already solved it no prob.

"...A greatest man do not change the world but a weak man in the hands of a great God can do anything..."

Message edited by GCN - Miercoles, 13-Mayo-2009, 19:01
 
JAPX Fecha: Miercoles, 13-Mayo-2009, 22:49 | Message # 5
Knightman
Grupo: Usuario
Mensajes: 271
Reputacion: 11
Status: Desconectado / Offline
cool Gracias por la ayuda amigos , aqi dejo el link con los chars q me dan ese raro error:

Nijikaku mugen chars:

http://www.4shared.com/file....ck.html

PD:Aqui dejo la pagina del projeto si es q alguien puede reparar el probelma:

http://nijibox.dyndns.dk/ke/index.php









 
GCN Fecha: Jueves, 14-Mayo-2009, 12:49 | Message # 6
Quickman
Grupo: Usuario
Mensajes: 29
Reputacion: 11
Status: Desconectado / Offline
happy Well I've downloaded yhese characters. This "bug" have an easy solution:
The problem on these characters is this code on the statedef -3:

[state system];“øŠi“ÆŽ©ƒVƒXƒeƒ€—pƒwƒ‹ƒp[
type = helper
trigger1 = NumHelper(100000) = 0
trigger1 = NumPartner = 0
trigger1 = enemy,NumPartner = 0
name = "systemhelper"
id = 100000
pos = 0,0
postype = p1
stateno = 100000
helpertype = normal
ownpal = 1
keyctrl = 0

dry On every character the creator didn't set an state helper 100000. And since this helper programation does not exist you will always see 2 characters instead of one only. Just put a ; before the code description [state system]. This will solve your problem and lock this fake helper effect. It will be like this:

;[state system];“øŠi“ÆŽ©ƒVƒXƒeƒ€—pƒwƒ‹ƒp[

wink Why not delete the whole code? Because I, and probaly you too, do not know what it really do. Here the characters did their job without any bug. But since this is part of the character is best to leave it there and do not risk to delete the whole code. It's unnecessary.

cool Problem solved. Have a nice Mugen play!


"...A greatest man do not change the world but a weak man in the hands of a great God can do anything..."

Message edited by GCN - Jueves, 14-Mayo-2009, 12:51
 
JAPX Fecha: Jueves, 14-Mayo-2009, 16:25 | Message # 7
Knightman
Grupo: Usuario
Mensajes: 271
Reputacion: 11
Status: Desconectado / Offline
biggrin Wow thanks GCN , so dude i have all chars for this project , for repair the bug for the chars i need rename the state system for the char ?








 
GCN Fecha: Viernes, 15-Mayo-2009, 23:04 | Message # 8
Quickman
Grupo: Usuario
Mensajes: 29
Reputacion: 11
Status: Desconectado / Offline
happy Just put a ; before the code description [state system] to solve the prob. No Rename or delete the whole code needed, just lock it and that's all.

( happy Só coloque um ; antes da descrição [state system] para resolver o prob. Não tem necessidade de renomear ou apagar o código todo, só de desabilitar mesmo.)


"...A greatest man do not change the world but a weak man in the hands of a great God can do anything..."

Message edited by GCN - Viernes, 15-Mayo-2009, 23:05
 
OmegaZero Fecha: Jueves, 15-Julio-2010, 02:21 | Message # 9
Knightman
Grupo: Usuario
Mensajes: 406
Reputacion: 21
Status: Desconectado / Offline
LOLZ a mi me pasaba algo parecido cuando programaba un Zero, pero se multiplicaba como si nada XD



Mi pagina, pasense si quieren: http://faraonmugen.webs.com/

ןןıɥ ıɥɔoɹo ʇıɥs ʎɯ ʞɔıן
 
Foro » Creaciones de los usuarios » Tutoriales y Preguntas » Necesito un poco d ayuda con esto (please)
Página 1 de 11
Búscar:




Megaman Mugen Team © 2016
Sitio administrado por el sistema de uCoz